.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
دیدار نماینده آمریکا با وزیر خارجه لبنان درباره تنش‌ها با تل‌آویو
نماینده آمریکا در سازمان ملل با وزیر خارجه لبنان در نیویورک پیرامون تشدید تنش‌ها با رژیم صهیونیستی گفتگو کرد.

 

دیدار نماینده آمریکا با وزیر خارجه لبنان درباره تنش‌ها با تل‌آویو

 

به گزارش شمال نیوز،لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل با عبدالله بو حبیب، وزیر خارجه لبنان در نیویورک دیدار و گفتگو کرد.

 

گرینفیلد در این دیدار درباره مسائل مختلف از جمله تشدید تنش‌های میان لبنان و رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه لبنان به بحث و رایزنی پرداخت.

 

نماینده آمریکا در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: ما در این دیدار درباره اهمیت کاهش تنش‌ها میان دو طرف به منظور بازگشت غیرنظامیان به مناطق مسکونی مجاور مرز لبنان و رژیم صهیونیستی تاکید کردیم.

 

گرینفیلد با اشاره به قطع کمک‌های مالی به آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا تاکید کرد: این بدان معنا نیست که آمریکا به حمایت از آوارگان فلسطینی پایان بخشیده است. حمایت از آوارگان فلسطینی ساکن در لبنان بخش دیگری از محورهای گفتگوی دو طرف بود.

 

این مقام آمریکایی بر اهمیت نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) در استقرار ثبات و آرامش در مرزهای لبنان و سرزمین‌های اشغالی تاکید کرد.

 

لبنان اکنون تنها کشوری در جهان است که تقریباً معادل جمعیت خود آواره پذیرش کرده است. اکنون یک میلیون و ۵۰۰ هزار آواره سوری و ۲۷۰ هزار آواره فلسطینی در این کشور ساکن هستند.

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.